hiker 1607078 1280

Får man Flyga i Shorts?

Kan man ha shorts på ett flygplan? Är shorts kompatibla med flygbolagets klädkoder? Strider de mot flygbolagens regler?

Och för det andra, ska man ha shorts på ett flygplan? Är de en socialt acceptabel form av klänning att bära på en flygresa?

Den idealiska outfiten för att resa på ett flyg kan göra stor skillnad för resan.

Å ena sidan vill du vara bekväm för resan, men inte så bekväm att du ser slafsig ut – och du vill ofta vara redo för varmt väder i andra änden av flygningen.

Det här inlägget kommer att täcka båda aspekterna av att bära shorts på ett flygplan.

Är det okej med flygbolag att bära shorts på ett plan?

Det är en svår fråga att ge dig ett definitivt svar eftersom det finns många olika stilar av shorts.

I allmänhet kan du bära shorts på ett flygplan. Men det finns några stilar av shorts som flygbolagen anser vara olämplig klädsel. Generellt kan det vara känsligt med short som är alltför korta. Men framförallt finns det två anledningar att inte bära shorts på ett flygplan: sanitet och temperatur.

Du måste överväga om shorts kommer att hålla dig varm när du når din destination, och kommer de att hålla dig varm under din flygning? Ibland kan flygplanskabinen bli lite kylig och då kan du sitta och frysa om du har shorts.

Vissa människor tycker att eftersom flygstolarna inte städas och rengörs efter varje flygning är shorts inte en bra idé då det helt enkelt är ofräscht. Det kan finnas bakterier på sätena som överförs till dina ben om du bär shorts.

Det är alltid en bra idé att ta desinficerande våtservetter med dig på ett flygplan och torka av ditt säte, brickbord och armstöd.

Om du är lyhörd för vad andra människor tycker om dig, observera att vissa av dina medpassagerare kanske inte uppskattar dina shorts. För vissa människor är det inte helt klart att bära shorts på ett flygplan.

Slutsatsen är alltså generellt ja. Du kan flyga i shorts men det kan dock vara känsligt hos vissa flygbolag om de är alltför korta och ”olämpliga”, även om du antagligen inte kommer att uppleva några problem. Däremot är det ofräscht och ofta obekvämt att flyga i shorts.

Du kanske också gillar

  • Hur man Väljer det Bästa Boendet för Semestern – Bästa Tips

  • Får man Dricka Medhavd Alkohol på Flyg?

  • Vad ska man Packa i Handbagaget?

  • Varför Checka in för ditt Flyg i Förväg?